Purple-licious
Bonjour !

Hi ! Welcome to my blog :)
Thanks for stalker :'>
Navigations

Follow me? Stories The Narrator Tagboard


Memories


Sory to Say ^_^ weheeee
Saturday, January 28, 2012 | 9:13 AM | 0 comments
Hey guys and girls ofcourse :) sory sebab dah lama tak upTOdate , takde mase actually ^_^ haaacummmm ( bersin ) -,- berhabuk berbagai-2 laaa blog neh . Hahhaa , last upTOdate pun pasal gegerl kita tuh ;> *wink-2 :* hehehe <3 living in happyMoment with her right now . Muahahah xD even sentiase ad MASAELAH ! Normal laa kan , hidup berjiran ( hidup bercouple ) sentiase ada ribut and pasir and banyak laagii laa yang bley dijadikan ribut xD muahaha . Lagipun , sekarang neh , masing-2 busy dengan SPM . Nak study lagi , tuition lagi , buat Homework lagi , so banyak kerja kena buat right ? so , tak kesah laa kan ^_^ so , berbalik kepada tajuk di atas ' Sorry To Say ' ap yang sedang ak sory kan ini ? haaa , nak tawu ? tunggu kejap ehh . Mencari idea xD hmm .......
ak tak jumpa idea laa :< sory to say laa , but seriously takde idea nak upTOdate ap :< neh yang nak touching neh . By the way , i miss my Bam-2 <3 :< 

Second Month Anniversary :'D
Sunday, December 18, 2011 | 5:23 AM | 0 comments
Hey pep's , its me again . Kepada reader , thank sngat-2 sbab sudi read blog aku yang agak jambu air neh xD muahahah . So , back to then Title 'Second Anniversary' . Apa tuh second anniversary ? haaa , ni cheq nak habaq mai kt hampa neh . Sebenaq nyaa , cheq dah couple dngan NURUL NAJIHAH selama 2 bulan ! Yeay-2 , heee :3 syokk baq ang . Even bnyak dugaan yg kena kami lalu , and hari JUMAAT lepas kami clash sbntar :') hmm , time tuh , mmg slah ak :( huwaaaa ~ taknak stori , nnti nges :'( mcam pompuan kan aku neh ? But that me , the real me . Jambu luar dalam xD muahaha . So , dah bnyak merepek ak neh -,- hish .

Sayang , bie nak minta maaf sngat-2 kat sayang if selama kita couple neh , bie ad buat sayang sdeyh , sayang nanges , sayang moody , sayang merajuk :') bie minta maaf sngat-2 . Bie sayang baby sngat-2 , bie janji yg bie tak akan tinggalkan baby lagi . Bie akan buat hidup baby dengan bie sangat + teramat bahagia . And , untuk pengatahuan baby , selam bie kenal baby , hidup dengan baby , couple dengan baby , bie tak penah menyesal pun , walaupun satu detik ! Really Happy with you sayang :* happy sangat-2 . ILOVEYOU , ILOVEYOUSOFREAKINGDAMNMUCH <3 Baby selalu ckap kat bie .

p/s : NYAIWA <3 NURUL NAJIHAH 
* sory takde gamba :3

Labels:


She's MINE FOREBER !
Saturday, December 17, 2011 | 4:17 AM | 0 comments

This girl names is NURUL NAJIHAH  , She mine twins , my friend , my bestfriend and most important thing is she is my GIRLFRIEND ! repeat GIRLFRIEND ;) Dah kenal dia agk lama , dari pertengahan bulan 9 , muahahah . Then , become twins masa Birthday aku , sngat SWEET ! Heheee ~ but masa tuh kenal dengan girl lain , so takde laa nak text dia sangat :3 nak dijadikan cerita , pada tarikh 11.10.2011 , tiba-2 hati aku tertarik untuk text dia tiap-2 hari ( padahal , time tuh tengah frust sbab cinta kena tolak xD muahahah ) , so cakap laa kat dia macam neh . 'Jiha ( aku pnggil dia Jiha ) klau Hairul nak text Jiha hari-2 bley ?' then dia jawab . 'okay , Jiha tak kesah' lepas tuh , pnjang laa cerita dia . Sampai laa tarikh 19.10.2011 , aku confess cinta ak kat dia :3 weee ~ Cinta kami neh , macam Fairy Tale . So , jangan Jelly taww .
-The End-

p/s : Aku nak letak gamba dia banyak-2 kat sini :3 Boo jangan marah ehh , buu pinjam picha kejap ! iloveyou NURUL NAJIHAH <3 muahhhh :*




Labels:


HappyBornDay to MEEEE yaww ~
Wednesday, October 5, 2011 | 12:58 AM | 0 comments
Weyhhh ;) 3.10 is my Bufday . Happyyy gyllaaaaa ! tepat jea pkul 12.00 fone pun , mula laa brdering . truuttttt truuuutttt XD Thank to the all wisher :) heee , lpas jea dpat call free , aku call Akak aku , mmbe aku , adek aku dan bdak-2 form 3 yg aku kena nak wish dyorg PMR . So , that what happen at the midnight of MyBornDay .

*end of part one :)


Old things