Purple-licious
Bonjour !

Hi ! Welcome to my blog :)
Thanks for stalker :'>
Navigations

Follow me? Stories The Narrator Tagboard


Memories


Sory to Say ^_^ weheeee
Saturday, January 28, 2012 | 9:13 AM | 0 comments
Hey guys and girls ofcourse :) sory sebab dah lama tak upTOdate , takde mase actually ^_^ haaacummmm ( bersin ) -,- berhabuk berbagai-2 laaa blog neh . Hahhaa , last upTOdate pun pasal gegerl kita tuh ;> *wink-2 :* hehehe <3 living in happyMoment with her right now . Muahahah xD even sentiase ad MASAELAH ! Normal laa kan , hidup berjiran ( hidup bercouple ) sentiase ada ribut and pasir and banyak laagii laa yang bley dijadikan ribut xD muahaha . Lagipun , sekarang neh , masing-2 busy dengan SPM . Nak study lagi , tuition lagi , buat Homework lagi , so banyak kerja kena buat right ? so , tak kesah laa kan ^_^ so , berbalik kepada tajuk di atas ' Sorry To Say ' ap yang sedang ak sory kan ini ? haaa , nak tawu ? tunggu kejap ehh . Mencari idea xD hmm .......
ak tak jumpa idea laa :< sory to say laa , but seriously takde idea nak upTOdate ap :< neh yang nak touching neh . By the way , i miss my Bam-2 <3 :< 


Old things